Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Το 4youth festival στην ΠάτραΗ Δυτική Ελλάδα υποδέχθηκε το 4youth festival φιλοξενώντας την ΟΝΝΕΔ στο χώρο του Μώλου Αγ. Νικολάου στην Πάτρα. Το λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας γέμισε νέους και νέες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τα σύγχρονα προβλήματα αλλά και να ψυχαγωγηθούν μέσα από τις δράσεις του Φεστιβάλ.
Στο χώρο των εκδηλώσεων στήθηκαν περίπτερα των οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εφημερίδων, το onned web radio, fun park αλλά και οι ειδικές θεματικές διαδρομές προβληματισμού, μέσα από τις οποίες η ΟΝΝΕΔ έχει την ευκαιρία να προβάλει τις θέσεις της για σοβαρά κοινωνικά ζητήματα. Το ενδιαφέρον ωστόσο εστιάζεται στις προτάσεις για τις πόλεις που υποδέχονται τα Φεστιβάλ.
Στην πόλη της Πάτρας το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο θέμα του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος αλλά και του μεταναστευτικού, καθώς στην αχαϊκή πόλη παρατηρείται έντονη συγκέντρωση λαθρομεταναστών λόγω της ύπαρξης του λιμανιού.
Παράλληλα, στο μικρόφωνο του onned web radio φιλοξενήθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Γ. Παπαναστασίου και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρών κ. Κ. Χριστόπουλος.
Ο κ. Παπαναστασίου ανέλυσε τα βασικά σημεία της υποψηφιότητας του, υπογράμμισε την εκτεταμένη αδράνεια στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και τόνισε πως ήρθε η στιγμή η περιφέρεια να αλλάξει πρόσωπο προσφέροντας ευκαιρίες στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρών κ. Χριστόπουλος μίλησε στο onned web radio για τα προβλήματα της πόλης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο κυκλοφοριακό, ανέλυσε τις προοπτικές που ανοίγει η υποψηφιότητα του και ανέλυσε μια σειρά από δράσεις που πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου η Πάτρα να αποκτήσει ένα σύγχρονο πρόσωπο.

Το 4youth festival συνεχίζεται αύριο Σάββατο 2/10 και την Κυριακή 3/10 στην Πλατεία Κλαυθμώνος (στάση μετρό Πανεπιστήμιο) και μεταδίδεται ζωντανά από το 4youth.onned.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.