Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος: "Καλώ τον κ.Μπουτάρη να αποδείξει εντός 48 ωρών τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς"

Β. Παπαγεωργόπουλος: Επειδή χθες το βράδυ ο υποψήφιος της  «Τρόικας» και του «Μνημονίου» για τον Δήμο Θεσσαλονίκης κ.Ιωάννης Μπουτάρης σε εκπομπή σε αθηναϊκό τηλεοπτικό κανάλι, πιστός στη γνωστή γκεμπελική τακτική, ισχυρίσθηκε ψευδώς ότι υπάρχει «τρύπα 50 εκ.ευρώ» στον Δήμο Θεσσαλονίκης, θέλω να δηλώσω:
1. Δεν υπάρχει καμία «τρύπα» στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
2. Καλώ τον κ.Μπουτάρη να αποδείξει εντός 48 ωρών τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του άλλως να πάρει πίσω τα συγκεκριμένα ψεύδη, διότι εάν υπέκυψα στις παρακλήσεις του και ανακάλεσα την πρώτη αγωγή μου εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση, την δεύτερη δεν θα την ανακαλέσω.
3. Θα πρέπει ακόμη να δώσει συγχαρητήρια ο κ.Μπουτάρης στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης διότι αυτή ανακάλυψε και συνέλαβε έναν καταχραστή ο οποίος απολύθηκε από τον Δήμο σε χρόνο ρεκόρ, μηνύθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο και ήδη βρίσκεται στη φυλακή!
4. Τέλος καλώ τον υποψήφιο του «Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της ανεργίας» κ. Μπουτάρη να μην ξεκινήσει αγώνα «για να γυρίσουν τα λεφτά πίσω» όπως είπε χθες το βράδυ στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή.
Αν παρακολουθούσε το τι γίνεται στον Δήμο Θεσσαλονίκης θα γνώριζε ότι ο αγώνας αυτός ξεκίνησε πριν 2,5 ολόκληρα χρόνια και ήδη βρισκόμαστε στο στάδιο των πλειστηριασμών!
Να είναι σίγουροι οι πάντες ότι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, είτε το θέλουν ορισμένοι είτε δεν το θέλουν, θα μείνει στην ιστορία της Θεσσαλονίκης σαν η Διοίκηση των έργων, της αποτελεσματικότητας, της διαφάνειας, της προσφοράς και της ανάδειξης της Θεσσαλονίκης μας.

http://papageorgopoulos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.