Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

20 + μονάδες διαφορά για τον Δράκο στη Μεσσηνία

20,9% διαφορά υπέρ του Δράκου
Διπλάσια ποσοστά από τον Τατούλη που καταποντίζεται εκλογικά
Στο μεγαλύτερο νομό της περιφέρειας Πελοποννήσου ο Δημήτρης Δράκοςμε 20,9% διαφορά.

Από μόνη της αυτή η διαφορά είναι ικανή για να...
υπερκαλύψει τυχόν ήττες του Δράκου, σε Αργολίδα και Αρκαδία που φαίνεται ότι ο Τατούλης προηγείται.

Τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο γύρο και από ότι φαίνεται , με αυξημένη τη συσπείρωση της ΝΔ στους νομούς Μεσσηνίας και Λακωνίας ο Δημήτρης Δράκος θα έχει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τη δημοσκόπηση του διενεργήθηκε για λογαριασμό του best-tv εξασφαλίζει 'σταλινικά' ποσοστά και προηγείται του 'ερμαφρόδιτου' Τατούλη 


http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/20.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.