Θα εμπιστευτούμε τον «κουμπαρά» της Θεσσαλίας σ’ αυτόν που χρειάστηκε 1,5 χρόνο να αντιληφθεί την υπεξαίρεση στη νομαρχία Μαγνησίας;



Καταγγέλλει τον κ. Παπατόλια ότι «ανακοίνωσε ανύπαρκτο ντιμπέιτ»

«Θα εμπιστευτούμε τον «κουμπαρά» της Θεσσαλίας στον κ. Παπατόλια, που χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να αντιληφθεί την υπεξαίρεση στη νομαρχία Μαγνησίας;»
Το ερώτημα αυτό θέτει σε ανακοίνωσή του ο ενωτικός συνδυασμός «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη τον αν. καθηγητή του πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Κώστα Αγοραστό.
Στην ανακοίνωση του ο συνδυασμός καταγγέλλει τον κ. Παπατόλια «που εκδίδει ανακοινώσεις για ανύπαρκτες τηλεοπτικές μονομαχίες».
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Γενική Γραμματέας της Νομαρχίας Μαγνησίας προχώρησε σε δηλώσεις για υπόθεση υπεξαίρεσης από τραπεζικό λογαριασμό της Νομαρχίας, που εξελίσσονταν επί ενάμισι χρόνο, και ανακοίνωσε τη διενέργεια ΕΔΕ και την παραπομπή της υπόθεσης στην Εισαγγελία.
Αναρωτιόμαστε πόσο ικανός είναι ο κ. Παπατόλιας, όπως φιλάρεσκα αυτοχαρακτηρίζεται στην προεκλογική του καμπάνια, που χρειάζεται 1,5 χρόνο για να αντιληφθεί την υπεξαίρεση από λογαριασμό της Νομαρχίας που αφορούσε στη μισθοδοσία και την πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών;
Σε αυτόν θα εμπιστευθούμε τον «κουμπαρά», όπως ο ίδιος τον αποκαλεί, της Περιφέρειας Θεσσαλίας;
Εξάλλου, στις 26 Οκτωβρίου δημοσιεύθηκε σε τοπικές εφημερίδες του Βόλου μονόστηλη είδηση προερχόμενη από το Γραφείο του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Παπατόλια ότι την επομένη ημέρα επρόκειτο δήθεν να μεταδοθεί από το TRT τηλεοπτική «μονομαχία» ανάμεσα σ’ αυτόν και τον κ. Κ. Αγοραστό.
Την επομένη ημέρα ο ίδιος ο δημοσιογράφος της κεντρικής μεσημεριανής εκπομπής Σωτήρης Πολύζος διέψευσε ότι είχε προγραμματιστεί οποιοδήποτε ντιμπέϊτ για εκείνη την ημέρα, λέγοντας μάλιστα ότι δεν συνάδει με το ήθος του τηλεοπτικού σταθμού να καλέσει δύο υποψηφίους Περιφερειάρχες και όχι το σύνολό τους.
Συμπεραίνουμε ότι τη «μονομαχία» την είχε προγραμματίσει μόνος του ο κ. Παπατόλιας και τον παραδίδουμε στην κρίση της τοπικής κοινωνίας για τις παλαιοκομματικές και καθεστωτικές κατά την δική μας αντίληψη μεθόδους που εφαρμόζει».




Σχόλια