Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Πρόστιμα 100.000 ευρώ στο Δήμο Ηρακλείου για παραβάσεις και καταπατήσεις αιγιαλού στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Καμπάνα 100.000 ευρώ  έριξε το αρμόδιο Υπουργείο στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης για τα παράνομα έργα που γινόταν στην περιοχή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στην παραλιακή λεωφόρο .

Οι παραβάσεις του Δήμου Ηρακλείου αφορούσαν για μπαζώματα της παραλίας δυτικά του Μουσείου φυσικής Ιστορίας και για εργασίες που έγιναν μπροστά από το Μουσείο πάνω στον αιγιαλό χωρίς την σχετικές άδειες.

Κουράκης: "είναι ντροπή"
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ  τονίζει ότι θα καταθέσει ένσταση και θεωρεί ανεπίτρεπτο το γεγονός ότι  επιβλήθηκε ένα τέτοιο τεράστιο πρόστιμο για ένα ζήτημα ήσσονος σημασίας.
 
Ωστόσο προβληματισμό προκαλεί τόσο στην Περιφέρεια Κρήτης όσο και στην Κεντρική Διοίκηση το γεγονός ότι το έργο  αυτό είχε χρηματοδοτηθεί από κοινοτικά κονδύλια τα οποία ενδεχομένως τώρα να ζητηθεί να επιστραφούν αφού το έργο στερείτο των νομίμων αδειοδοτήσεων. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.