Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Απεργούν οι καλαθοσφαιριστές της Α1

Οριστικά και αμετάκλητα δεν θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών αυτό το Σαββατοκύριακο. Η έκτακτη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, επί της απόφασης του ΠΣΑΚ για απεργία επ΄ αόριστον, οπότε το μόνο σίγουρο στην παρούσα χρονική περίοδο είναι πως το πρωτάθλημα της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας είναι άγνωστο πότε θα αρχίσει. Εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό αναμένεται να υπάρξουν μετά τη νέα συνάντηση των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, στην οποία και θα αποφασιστεί η συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων τους.
Η θέση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ήταν πως η Πολιτεία είναι υπεύθυνη να λύσει τα αιτήματα των παικτών. "Δεν είμαστε αντίπαλοι, η απεργία είναι ό,τι το χειρότερο αυτή τη στιγμή", τόνισε ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης.

Οι καλαθοσφαιριστές, πάντως, παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους. "Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω", είπε ο επικεφαλής των εκπροσώπων του ΠΣΑΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος. 

AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.