Απεργούν οι καλαθοσφαιριστές της Α1

Οριστικά και αμετάκλητα δεν θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών αυτό το Σαββατοκύριακο. Η έκτακτη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, επί της απόφασης του ΠΣΑΚ για απεργία επ΄ αόριστον, οπότε το μόνο σίγουρο στην παρούσα χρονική περίοδο είναι πως το πρωτάθλημα της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας είναι άγνωστο πότε θα αρχίσει. Εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό αναμένεται να υπάρξουν μετά τη νέα συνάντηση των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, στην οποία και θα αποφασιστεί η συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων τους.
Η θέση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ήταν πως η Πολιτεία είναι υπεύθυνη να λύσει τα αιτήματα των παικτών. "Δεν είμαστε αντίπαλοι, η απεργία είναι ό,τι το χειρότερο αυτή τη στιγμή", τόνισε ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης.

Οι καλαθοσφαιριστές, πάντως, παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους. "Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω", είπε ο επικεφαλής των εκπροσώπων του ΠΣΑΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος. 

AΠΕ

Σχόλια