Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Γ. ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗ(ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ "ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ"ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ).....(VIDEO)

Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος θα δεχτεί και θα βραβεύσει το Χαλκιδικιώτη Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ελευθέρας Πάλης  κ. Ιωάννη Αρζουμανίδη, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010 ώρα 11:00 στο γραφείο του, με αφορμή τη διάκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας 2010 όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.


http://aetoshal.blogspot.com/2010/09/video_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.