Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

To Μνημόνιο...βάζει μπροστά τον Κικίλια..

Πίσω ο Σγουρός. Τη πάτησε με το "Κατά του Μνημονίου"  και τις μετέπειτα "δηλώσεις μετανοίας".
Ο κόσμος θέλει ξεκάθαρες θέσεις. Τα ήξεις-αφίξεις δε τσουλάνε σε μια κοινωνία που έχει φάει απανωτές σφαλιάρες..
Στην ερώτηση ποιον θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε την ερχόμενη Κυριακή εκλογές, Κικίλια απάντησε το 19,6%, Σγουρό το 17% και Δημαρά το 15,9%. Ακολουθούν ο κ. Γεωρδιάδης με 7,1%, ο κ. Μητρόπουλος με 6,6%, ο κ. Ψαριανός με 5,7%, ο κ. Αλαβάνος με 4,7% και ο κ. Παφίλης με 4,7%.
Παράλληλα, ο "Καλλικράτης" δεν πείθει και οι πολίτες εμφανίζονται εξαιρετικά επιφυλακτικοί ως προς αυτόν.Επίσης το πρώτο κριτήριο με βάση το οποίο θα ψηφίσει ο κόσμος είναι η εντιμότητα...γεγονός που οι "κακές γλώσσες" λένε πως θα στοιχήσει στην υποψηφιότητα Σγουρού...
Από την άλλη ο Κικίλιας δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν είναι το σύστημα..καταγγέλοντας τον αδιέξοδο μονόδρομο του μνημονίου.
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η συσπείρωση των κεντροδεξιών ψηφοφόρων αλλά και η ρήξη στη κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ.
Η δημοσκόπηση έγινε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δημοσιεύεται στη σημερινή Free Sunday
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου που αποκτούν έντονο πολιτικό χρώμα αν όχι χαρακτήρα δημοψηφίσματος , η πλειοψηφία των πολιτών εμφανίζεται έτοιμη να δώσει ένα ηχηρό χαστούκι στους εκφραστές του μνημονίου που οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.