Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πάνε πίσω ένα μήνα τα "stress tests" των τραπεζών

Σύμφωνα με το  CNBC ,  η διεθνής κοινότητα έχει αναβάλει τις δοκιμές "stress tests" των Ελληνικών τραπεζών, για να δώσει στην χώρα μια ανάσα δεδομένου ότι η Αθήνα προετοιμάζεται, να εξετάσει την επιτυχία της ευρωπαϊκης περιοδείας την προηγούμενη εβδομάδα, για τη συγκέντρωση περισσότερων χρημάτων στις κεφαλαιαγορές.

Η αποκαλούμενη «τρόικα» - το διεθνές νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα - έχει συμφωνήσει με την τράπεζα της Ελλάδας στην καθυστέρηση των ελέγχων, που εξετάζουν τη φερεγγυότητα του  τομέα των τραπεζών της χώρας,  για ένα μήνα μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.