Σαν Republic of Macedonia μπήκαν στο eRepublik τα Σκόπια

Σε παλαιότερο πόστ εντός του ιστολογίου σας είχε γίνει αναφορά σε ένα ηλεκτρονικό - διαδυκτιακό παιχνίδι το eRepublik. Σε αυτό το παιχνίδι η Ελλάδα (eGreece) σε αντίθεση με την πραγματική ζωή είναι μία από τις υπερδυνάμεις του κόσμου με δυνατή οικονομία και δυνατό στρατό.

Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στρατηγικής, πολέμου, οικονομίας και πολιτικής.

Προχθές οι κατασκευαστές τους παιχνιδιού αποφάσισαν να προσθέσουν στο παιχνίδι 2 χώρες. Την FYROM και την Κύπρο μας.

Προς μεγάλη μας όμως έκπληξη και ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να βάλουν τα Σκόπια με το όνομα FYROM τελικά μετά από δριμύτατες πιέσεις των Σκοπιανών μπήκαν στο παιχνίδι με το όνομα Republic of Macedonia. Αυτό είναι τελείως απράδεκτο και εμείς οι Έλληνες χρήστες του Internet που παίζουμε αυτό το παιχνίδι (πάνω από 6.000 άτομα) έχουμε εξοργιστεί.

Για αυτό το λόγο:

Καλούμε όλους τους έλληνες που ασχολούνται με διαδικτυακά παιχνίδια να κάνουν εγγραφή στο παιχνίδι στην παρακάτω διεύθυνση:

www.eRepublik.com

Έτσι θα δυναμώσουμε τη φωνή διαμαρτυρίας μας μέσα στο παιχνίδι και θα κάνουμε τη χώρα μας ακόμα πιο δυνατή για να αντέξει στην επικείμενη επίθεση που θα δεχτούμε από την FYROM με τη συμπαράσταση των Τούρκων παικτών.

Επίσης με την είσοδο της Κύπρου στο παιχνίδι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για πραξικοπηματική και στρατιωτική κατάληψη της μεγαλόνησου.

Σας καλούμε όλους να έρθετε να μας βοηθήσετε:

Εγγραφτείτε εδώ:

www.erepublik.com
Οι Ελληνική κοινότητα παικτών του eRepublik. 

http://dexiextrem.blogspot.com/2010/09/republic-of-macedonia-erepublik.html

Σχόλια