Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες».


 
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Ο γύρος του κόσμου σε 80 χώρες

από την συγγραφέα και tour leader Eύη Δημητριάδου
Θέλετε να κάνετε το γύρο του κόσμου;


Τώρα μπορείτε διαβάζοντας 1 μόνο βιβλίο «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες».
 


Ένας μοναδικός ταξιδιωτικός οδηγός γραμμένος από μια έμπειρη tour leader, την Εύη Δημητριάδου, που επί 15 αδιάλειπτα χρόνια διασχίζει τις 5 ηπείρους, περιηγείται περισσότερες από 15 χώρες και ζει την καθημερινότητα σε περισσότερες από 500 πόλεις.
Μαζί της θα ταξιδέψετε από το πολυπολιτισμικό Λονδίνο, την Περσία της τέχνης, την Κένυα με τα άγρια ζώα, την ασύλληπτης φυσικής ομορφιάς Γαλλική Πολυνησία, την Παταγονία των πάγων, την Καμπότζη των πέτρινων μνημείων...
Παρακολουθώντας τα ταξίδια ανά ήπειρο και ανά χώρα, σεργιανίζετε στην ιστορία, τη γεωγραφία, τον τρόπο ζωής, τα αξιοθέατα, τις αγορές, την τοπική κουζίνα, τα ξενοδοχεία και κερδίζετε την αίσθηση του κάθε τόπου.
Στο τέλος του βιβλίου, ένα ψυχολογικό ταξιδιωτικό τεστ σας βοηθάει να ανακαλύψετε ποιοι προορισμοί σας ταιριάζουν, ενώ το παράρτημα όπου αναφέρεται η κατάλληλη εποχή για κάθε χώρα σας διευκολύνει να είστε σίγουροι για το πού, πότε και γιατί να ταξιδέψετε.
Ο παγκόσμιος ταξιδιωτικός οδηγός απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν επαγγελματικά ή για ψυχαγωγία, σε εκείνους που ονειρεύονται ταξίδια και σε όλους αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν τον κόσμο.
Η Εύη Δημητριάδου γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1970 στην Αθήνα. Μετά την αποφοίτηση της από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, συνέχισε τις σπουδές της σε αυτό με ειδίκευση στο Marketing Management. Ταξιδεύει για περισσότερα από 15 χρόνια ως συνοδός γκρουπ, συνεργάτης των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων. Το 2003 πήρε μέρος σε ανθρωπιστικές αποστολές στα σύνορα Ιράκ - Ιορδανίας και στο Αφγανιστάν. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
Σε περίπτωση επικοινωνίας evddim@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.