Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Mας έχουν φλομώσει στο παραμύθι...

Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας, προσπαθώντας να μας πλασάρουν ότι θέλουν και ότι τους συμφέρει...
Ακούστε στο πιο κάτω ηχητικό αρχείο, την ερώτηση του δημοσιογράφου στον κ. Πεταλωτή.

Η ερώτηση έγινε στην σημερινή ενημέρωση πολιτικών συντακτών και αφορούσε στην τοποθέτηση του ΥΠΕΞ κ. Δρούτσα, στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.
Ρώτησε ο δημοσιογράφος για τους ύμνους του κ. Δρούτσα για την παγκόσμια διακυβέρνηση...
Απαντάει ο κ. Πεταλωτής ότι αυτό ήταν το θέμα της γενικής συνέλευσης,  και πάνω σε αυτό το θέμα ήταν οι τοποθετήσεις των ομιλούντων ...
Έλα όμως κ. Πεταλωτή μου, που εμείς επισκεφθήκαμε  την ιστοσελίδα του ΟΗΕ και της συγκεκριμένης σύσκεψης ...
Το θέμα κ. Πεταλωτή της συγκεκριμένης χθεσινής σύσκεψης ήταν:
"Ministers Urge Serious Steps to End Long-Standing Conflicts, Support  for Peace Processes"
Δηλαδή: "Οι υπουργοί προτρέπουν για επείγοντα βήματα για τον τερματισμό των μακροχρόνιων συρράξεων, υποστήριξης της ειρηνευτικής διαδικασίας"
Ουδεμία σχέση κ . Πεταλωτή μου με την παγκόσμια διακυβέρνηση....
Μάλλον λάθος πληροφορία-ενημέρωση είχατε και μάλλον εκτός θέματος ήταν ο κ. Δρούτσας...

Mας έχουν φλομώσει στο παραμύθι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.