Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

H κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνη και υπόλογη απέναντι στους αγρότες, γιατί τους καλλιέργησε υψηλές προσδοκίες που δεν πρόκειται να ευοδωθούν.


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, σχετικά με την ανακοίνωση της ΔΕΗ για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών από τους αγρότες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η ΔΕΗ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι ξεκινάει σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2010, η υποδοχή αιτήσεων των αγροτών που ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκούς σταθμούς έως 100 KW.
Όμως, η ΔΕΗ με την ανακοίνωσή της υπερβαίνει τα όρια των αρμοδιοτήτων της, που αφορούν την επαρκή πληροφόρηση των αγροτών και προσπαθεί να αποτρέψει τους υποψήφιους επενδυτές από την προετοιμασία φακέλου.
Δυστυχώς, οι προβλέψεις μας επιβεβαιώνονται. Όπως είχαμε τονίσει, στις 19 Ιουλίου 2010, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνη και υπόλογη απέναντι στους αγρότες, γιατί τους καλλιέργησε υψηλές προσδοκίες που δεν πρόκειται να ευοδωθούν.
Ταυτόχρονα, δίνεται η ευκαιρία σε επιτήδειους να παραπλανήσουν και να εκμεταλλευτούν τους αγρότες, εισπράττοντας προκαταβολές για τη σύνταξη φακέλων, υποσχόμενοι δήθεν αδειοδότηση.

Αποδεικνύεται, περίτρανα, ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κινείται χωρίς σχέδιο, απροετοίμαστη και ασυντόνιστη, χωρίς να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεών της.
Είναι μια κίνηση σχεδιασμένη «στο γόνατο», που δημιουργεί πολλές παρενέργειες.
Η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να κατευνάσει τους απογοητευμένους αγρότες από την αδράνεια και την αδιαφορία, που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα, επιχειρεί να ‘’χρυσώσει το χάπι’’, δίνοντας άδεια Φωτοβολταϊκών, με τελικό αποτέλεσμα να τους εξαγριώσει ακόμα περισσότερο, καθώς αισθάνονται ότι εμπαίζονται και εξαπατώνται.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι, για άλλη μια φορά, πολιτικά εκτεθειμένη ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.