Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

H Zέττα Μακρή επίλεκτη της Ρηγίλλης για τον δήμο Βόλου...

Εν αντιθέσει με τους εκλέκτορες της Ιπποκράτους που διέψευσαν τις προσδοκίες εκείνων των προοδευτικών φωνών που ήθελαν ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών να χρίζονται υποψήφιες, ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί τα εναπομείναντα χρίσματα να έχουν έντονο το άρωμα γυναίκας. Σ' αυτό το πλαίσιο λοιπόν, αποτελεί δική του προσωπική επιλογή η στήριξη της κ. Ζέττας Μακρή στην διεκδίκηση του δήμου του Βόλου στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου.


Βοηθά σ' αυτή την επιλογή το γεγονός ότι η πρώην βουλευτής της ΝΔ εμφανίζεται πρώτη στις προτιμήσεις των μαγνήτων πολιτών σε δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους στη Ρηγίλλης και συνδυαστικά με τον άρτιο πολιτικό της λόγο και το πολιτικό της εκτόπισμα, μοιάζει η συμπαθής υποψήφια να διεκδικεί επί ίσης όροις τον δήμο από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, κ. Πάνο Σκοτινιώτη.

Μένει να δούμε πόσο ισχυροί θα είναι και οι δύο, μετά τις αποφάσεις των εσωτερικών τους αντιπάλων που δεν είναι λίγοι (Βούλγαρης, Πιτσιώρης, Βλάχος για Σκοτινιώτη και Μήτρου -κυρίως- για Μακρή) οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει αν θα είναι τελικά υποψήφιοι. Η κ. Μακρή βέβαια, ενδεχόμενα θα έχει να αντιμετωπίσει και μια παγιωμένη γι' αυτήν κατάσταση.
Τον ανήθικο φαλλοκρατικό πόλεμο, με αήθη χτυπήματα "κάτω από τη ζώνη". Είναι αναντίρρητο γεγονός ότι η εκλογική μάχη στην συγκεκριμένη περιοχή, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον με έντονο πολιτικό και παραπολιτικό στοιχείο...

Του Νίκου Αναγνώστου


http://taxalia.blogspot.com/2010/09/h-z.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.