Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η Google μηνύει τις παράνομες ιστοσελίδες φαρμάκων

H Google  προσπαθεί να απαλλάξει το internet από σωρεία αγγελιών παράνομων φαρμακείων.
Στο επίσημο blog της η Google ανέφερε ότι έχει
προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των ιδιοκτητών αυτών των ιστοσελίδων. H Google έχει υιοθετήσει πολιτικές για να αποτρέψει τη διαφήμιση παρόμοιων ιστοσελίδων, παρ’ όλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατορθώνουν να «αγοράζουν» αγγελίες μέσω του συστήματος.
Η Google αποφάσισε ότι αντί να προσπαθεί συνεχώς να αποκλείει την
πρόσβαση σε παράνομους πωλητές φαρμάκων, θα βάλει ένα νομικό «τείχος».
Η εταιρία ανέφερε ότι θα συνεχίσει να μηνύει οποιονδήποτε κρίνει ότι δρα παράνομα. Πέρυσι, η Google έκανε μια παρόμοια δίκη κατά των δημιουργών του «Google Money».


Δεδομένου ότι η φήμη της Google συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία στις άλλες επιχειρήσεις, θέλει να κρατήσει τα αποτελέσματα των αναζητήσεων αλλά και των διαφημίσεών της «καθαρά».

http://www.secnews.gr/archives/3061

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.