Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η Google θέτει σε λειτουργία την τηλεοπτική πλατφόρμα της


 
 
Την έναρξη λειτουργίας της τηλεοπτικής πλατφόρμας του ιντερνετικού κολοσσού, Google, προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Έρικ Σμίντ, στην διεθνή έκθεση τεχνολογίας, στο Βερολίνο.
Το Google TV θα αρχίσει να εκπέμπει μέσω διαδικτύου, το φθινόπωρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και "αργότερα σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Έρικ Σμιντ, διευκρινίζοντας ότι "το αργότερο το 2011", η τηλεοπτική πλατφόρμα της εταιρίας θα είναι προσβάσιμη σε όλους.
Η Google συνεργάζεται για την τηλεοπτική της πλατφόρμα με τις εταιρίες Sony και Logitech.
Παράλληλα η Google παρουσίασε το νέο επίτευγμά της, ένα λογισμικό που επιτρέπει στο χρήση του ίντερνετ να έχει στη διάθεσή του έναν μεταφραστή. Ο μεταφραστής αυτός μπορεί να βοηθήσει στην επικοινωνία δύο ανθρώπων που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα, καθώς ο ένας από τους δύο θα ακούει τη μετάφραση των όσων αναφέρει ο συνομιλητής του, με μικρή χρονοκαθυστέρηση. Ο μεταφραστής στηρίζεται σε έναν πανίσχυρο σέρβερ που ελέγχεται από τη Google.
"Οι αλλαγές σήμερα γίνονται με τέτοια ταχύτητα που οι κοινωνίες δεν είναι έτοιμες στην πραγματικότητα για να αντιμετωπίσουν αυτό που θα συμβεί όταν οι πάντες θα είναι online, ο καθένας θα μπορεί να ανεβάζει πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν γύρω του", δήλωσε ο Έρικ Σμιντ.

AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.