Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η Goldman Sachs, συνιστά την αγορά ελληνικών 30ετών ομολόγων !!

Σύμφωνα με το Bloomberg  , η Goldman Sachs λέει ότι οι επενδυτές θα πρέπει να αγοράσουν ελληνικά 30ετη ομόλογα σαν ασφαλιστική δικλείδα απέναντι στην Ε.Ε και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), μειώνοντας τον κίνδυνο πλήρους κυριότητας του χρέους από την ΕΚΤ. 
“Με την ΕΚΤ να ελέγχει και να χρηματοδοτεί την Ελλάδα επί μακρόν, η "γοητεία" και οι συναλλαγές αυτής της αγοράς παραμένει υψηλή.
Σχόλια:
Να τη πάλι η Goldman Sachs...
Πάλι μπροστά μας, με προτάσεις για να μας "σώσει"...
Είδαν ότι πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.