Προκήρυξη Υποτροφιών COSMOTE για την Ελληνική Περιφέρεια 2010-2011

Δελτίο Τύπου


- Για ένατη συνεχή χρονιά η COSMOTE στέκεται δίπλα στο ξεκίνημα των νέων της Ελληνικής περιφέρειας


Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Mε το μήνυμα «Για να σχεδιάσεις το μέλλον σου όπως το ονειρεύεσαι…» η COSMOTE, για ένατη συνεχή χρονιά, προκηρύσσει το πρόγραμμα Υποτροφιών για την Ελληνική Περιφέρεια. Οι Υποτροφίες COSMOTE απονέμονται σε δέκα πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με στόχο την ενίσχυση των πανεπιστημιακών σπουδών τους.

Το πρόγραμμα φέτος απευθύνεται σε σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από δημόσια σχολεία των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Έβρου, Ιωαννίνων, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λάρισας, Λέσβου, Χαλκιδικής και Χανίων. Για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 το ποσό των Υποτροφιών COSMOTE, ανέρχεται στις δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ για κάθε Υποτροφία, ενώ οι δέκα Υπότροφοι θα παραλάβουν από την εταιρεία και από ένα lap top με σύνδεση Internet On The Go και δωρεάν χρήση για έναν ολόκληρο χρόνο. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών και το επίπεδο των υποψηφιοτήτων η COSMOTE θα απονείμει και φέτος Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ η καθεμία.

Φέτος, για πρώτη φορά η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας γίνεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης από τους υποψηφίους έχει ορισθεί η 17/10/10. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cosmote.gr ή να απευθύνουν τα ερωτήματά τους στο info@cosmote-scholarships.gr.
Από την έναρξη των Υποτροφιών COSMOTE το 2002 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει απονείμει 81 Υποτροφίες και 178 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, έχοντας ήδη καλύψει την ελληνική περιφέρεια κατά μιάμιση φορά. Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE, η εταιρεία κάνει πράξη τη δέσμευσή της να συμβάλλει σε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους, ενισχύοντας παράλληλα την ελληνική περιφέρεια.


Πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου / Υποδιεύθυνση Σχέσεων με ΜΜΕ
Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων
τηλ. 210 – 6177 566, 650
φαξ: 210 – 6177 771

Σχόλια