Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

"Bloggers" εκβιαστές στον εισαγγελέα

Μιά από τις κυριότερες και απαράδεκτες -έως εμετικές- τακτικές, που εφαρμόζουν διάφορα περιθωριακά "blogs", είναι οι καταγγελίες δήθεν αναγνωστών. Αναρτούν δεκάδες τέτοιες ψεύτικες καταγγελίες, τις οποίες διαβάζει κάποιος γνωστός του καταστήματος, ενημερώνει το κατάστημα, οπότε οι άνθρωποι της επιχείρησης μπαίνουν αναγκαστικά για να δουν "τι γράφει για αυτούς". Η δική μας προτροπή είναι "στον εισαγγελέα χωρίς καθυστέρηση εφόσον προκύπτουν στοιχεία εκβιασμού". Μια χαρακτηριστική περίπτωση αποκαλύπτει το καλό και ιστορικό blog prezatv, εδώ
και αναφέρεται σε εκβιασμό μαγαζιού το οποίο δεν υπέκυψε στις απαιτήσεις του "blog", να διαφημιστεί σε αυτό.


http://taxalia.blogspot.com/2010/09/bloggers_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.