Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αφιερωμένο σε όσους πίστευαν ότι το δάνειο της τροικα, θα πάει σε μισθούς και συντάξεις

Νέο δάνειο σε τρία χρόνια;;;
Στο άρθρο "Another Greek Bailout Likely in 3 Years: Analyst" του  CNBC, η αναλύτρια Virginie Maisonneuve, αναφέρει:
Τα μέλη της Ε.Ε, θα χρειαστεί μάλλον να παρέξουν επιπρόσθετη βοήθεια στην βυθιζόμενη στο χρέος Ελλάδα, μέσα στην επόμενη τριετία, προσπαθώντας να μπορέσει να αποπληρώσει τους πιστωτές, ανέφερε η Virginie Maisonneuve, διευθυντικό στέλεχος της Schroders (Ηead of global and international equities)
Αναμένουμε μέσα σε τρία χρόνια ότι θα χρειασθεί άλλο ένα πακέτο υποστήριξης για την Ελλάδα. Το έχουμε συζητήσει το ζήτημα και στο παρελθόν"
"Θα ήταν πολύ αισιόδοξο να πιστεύαμε ότι θέμα τελείωσε εδώ..."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧEΤΙΚΟ VIDEO ΤΟΥ CNBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.