Συνάντηση με τους απλήρωτους εργαζομένους του καλλιτεχνικού Οργανσιμού του δήμου Βόλου


Βόλος, 23-9-10
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Ζέττα Μακρή συνάντησαν μία μέρα πριν προχωρήσουν στην κατάληψη του Δημαρχείου εκπρόσωποι των απλήρωτων εργαζομένων στον Καλλιτεχνικό  Οργανισμό του Δήμου Βόλου.
Οι εργαζόμενοι, που εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι για τρίτο μήνα και αγωνιούν πλέον για την ίδια την επιβίωσή τους , εξέφρασαν στην κυρία Μακρή το πρόβλημα τους, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν πλέον  να ανεχτούν την υπάρχουσα κατάσταση και τον εμπαιγμό εναντίον τους. 
Τόνισαν επίσης, ότι δεν αντέχουν να περιμένουν την εκταμίευση δανείου που θα καλύψει τις οφειλές του Δήμου απέναντι στους εργαζομένους και την ενημέρωσαν ότι για τους λόγους αυτούς αποφάσισαν να προβούν στην κατάληψη του Δημαρχείου.
 Η Ζέττα Μακρή συναισθανόμενη την αγωνία για την καθημερινότητα των υπαλλήλων συμμερίστηκε  απόλυτα το πρόβλημα τους και τους διαβεβαίωσε ότι η ίδια ως Δήμαρχος Βόλου θα καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να τους βοηθήσει. Εξέφρασε βέβαια την ελπίδα της ότι το θέμα τους  θα τακτοποιηθεί νωρίτερα και ευχήθηκε  να μη χρειαστεί να περάσει τόσος πολύτιμος για τους εργαζομένους χρόνος, ώστε να χειριστεί η ίδια την υπόθεση τους. Δήλωσε ταυτόχρονα ότι  βρίσκεται και θα είναι  στο πλευρό τους, καθώς ως  μητέρα δύο παιδιών και ως μέλος μίας κοινωνίας με απαιτήσεις και ανάγκες αντιλαμβάνεται απόλυτα πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση τους.  
Στη συνέχεια επεσήμανε ότι γνωρίζει πολύ καλά , ούσα και η ίδια  εργαζόμενη, τι σημαίνει να αμείβεται κανείς για αυτά που παρέχονται με τον κόπο του αλλά και ότι κατανοεί την αγωνία  τους για το αύριο, όταν ήδη έχουν τόσους μήνες να πληρωθούν 
Για  αυτό άλλωστε δήλωσε  ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην οδηγηθεί ξανά ο Δήμος Βόλου σε τέτοια κατάσταση.  Επιπροσθέτως η κα Μακρή μίλησε για τις προθέσεις και το όραμά της για έναν Δήμο με υγιή ταμεία που θα προσφέρει στον πολίτη και θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. .

Σχόλια