«ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων τονίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παραμονής του στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, σε καμία ομιλία του ή δήλωση του δεν αναφέρθηκε στο μείζον αυτό εθνικό θέμα.
Β.Παπαγεωργόπουλος: «Θα πρέπει η κυβέρνηση, να μη συμφωνήσει με το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη» διότι  Βαρδάρης δεν είναι παρά ο Αξιός ποταμός που εκβάλει στον Θερμαϊκό κόλπο».
«Οι αλυτρωτισμοί πρέπει να εξαφανισθούν από την περιοχή μας και σε αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει ανένδοτη. Ονομασίες του τύπου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ δεν πρέπει να τίθενται προς συζήτηση, διότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν αποδεκτές από κανένα Θεσσαλονικιό, κανένα Μακεδόνα, κανένα Έλληνα».
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΘ να τοποθετήσει ξανά τις
σημαίες του Δήμου Θεσσαλονίκης με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα εθνικά χρώματα στις εισόδους του εκθεσιακού χώρου, σημαίες που είχαν αναρτηθεί εδώ και έξι χρόνια περίπου και κατέβηκαν από τη σημερινή διοίκηση της ΔΕΘ χωρίς καμία προειδοποίηση.http://papageorgopoulos.wordpress.com/

Σχόλια

  1. Αν περιμενει ο δημαρχος τον ελληνοφωνο προεδρο της Δ.Ε.Θ. να σηκωσει την σημαια καηκαμε...

    http://kayteri-piperia.blogspot.com/2010/09/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.