Έκρηξη Πάγκαλου και ..προσπάθεια αποσιώπησης


Στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης, που συνεδρίαζε σήμερα κάποιος επεσήμανε στον Αντιπρόεδρο της Κυβένρησης του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλο, ότι "οι πολίτες μας ρωτάνε, πού πήγαν τα λεφτά, κύριε Αντιπρόεδρε"
Και ο κ.Πάγκαλος τους άφησε άναυδους όλους:
«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: «σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος».
Μετέθεσε λοιπόν την ευθύνη για τα χάλια της Ελλάδας, στους δημόσιους υπαλλήλους!
Αυτούς δηλαδή που έγιναν ΠΑΣΟΚ, ακριβώς επειδή τους διόριζαν οι κάθε λογής Πάγκαλοι.
Και τους ζητάει τα ρέστα, ο βουλευτής που στο χθεσινό πόθεν έσχες δηλώνει 58 ακίνητα και θέλει να διορίσει ετσιθελικά, Δήμαρχο τη νεαρή σύζυγό του !
Αλλά το αστείο ήταν στις μεσημεριανές ειδήσεις της ΝΕΤ.
Εκεί η καημένη η ρεπόρτερ, δεν είχε ενημερώσει για το τι θα έλεγε στον αέρα. Ξεκίνησε λοιπόν να διαβάζει .."ο κ.Πάγκαλος είπε ότι τα λεφτά τα φάγαμε μαζί σας, αφού σας διορίζαμε,.....".
Ο πανικός που επικράτησε ήταν χαρακτηριστικός. Η κεντρική παρουσιάστρια, επικάλυψε αμέσως τη ρεπόρτερ, προσπαθώντας να μην την αφήσει να ολοκληρώσει τη φράση.
Η ρεπόρτερ όμως επέμενε, καθώς δεν κατάλαβε ότι δεν έπρεπε να συνεχίσει την είδηση που ενοχλεί τον πράσινο κομματικό στρατό !
Η παρουσιάστρια ανέβασε τον τόνο της φωνής, αλλά ....
Συσκέψεις...
Αυτή την ώρα, στο κανάλι του ΔΝΤ, γίνεται σύσκεψη για να καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα παρουσιαστεί η είδηση στο βραδινό δελτίο, ώστε να αποσβέσει τις αντιδράσεις των δημοσίων υπαλλήλων, που είναι ο πυλώνας του ΠΑΣΟΚ.
Κεντρικός άξονας της αποδόμησης της είδησης θα είναι ο επιμερισμός ευθυνών. Θα κληθούν "καλεσμένοι" από τη ΝΔ, οι οποίοι με προβοκατόρικες ερωτήσεις θα "αναγκαστούν" να παραδεχθούν ότι "τα ίδια έκανε και η ΝΔ μωρέ", ώστε να απαλυνθεί η ζημία, δια του συμψηφισμού, ενώ οι γραμμή που θα περάσει στις μάζες των χαχόλων, είναι "έκρηξη ειλκρίνιας".
 

Σχόλια