Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ελληνικά ομόλογα που θα τα καλύψουν ομογενείς σε ΗΠΑ, Γερμανία Αυστραλία σχεδιάζει ο ΟΔΔΗΧ!Μια άκρως ρηξικέλευθη και προφανώς πρωτοποριακή πρόταση μελετά το ελληνικό δημόσιο με στόχο να καλύψει τις δανειακές ανάγκες του.Πέραν των δημοπρασιών εντόκων τις οποίες θα ξεκινήσει από την μεθεπόμενη εβδομάδα και θα είναι ύψους 1 με 1,5 δις ευρώ εξετάζεται η έκδοση ελληνικών ομολόγων που θα απευθύνονται στους ομογενείς στις ΗΠΑ, Αυστραλία και Γερμανία.Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες το υπουργείο Οικονομικών και ο ΟΔΔΗΧ ολοκλήρωσαν το νομικό σκέλος της διαδικασίας ώστε να μπορούν να εκδώσουν τέτοια ομόλογα στις ΗΠΑ.Μάλιστα χθες οι νομικές υπηρεσίες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία.Με βάση ενδείξεις στόχος είναι να συγκεντρωθούν από 1 έως 1,5 δις ευρώ από τους ομογενείς και την διασπορά στο εξωτερικό.Η διαδικασία αυτή χρονικά θα μπορούσε να ξεκινήσει σε 4 μήνες από τώρα και αποτελεί μια από τις προτάσεις που θέλει να υλοποιήσει το ελληνικό δημόσιο.
(bankingnews.gr)
Online-press: Τους ομογενείς, τελικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τους θυμάται μόνο για τα λεφτά τους....

http://online-pressblog.blogspot.com/2010/09/blog-post_02.html

1 σχόλιο:

  1. με τις δηλωσεις περι τιτανικου καταφεραν να μη τους δανειζη κανεις. τωρα ψαχνουν για μα...κες πατριωτες εκτος ελλαδος. ευχαριστουμε δεν θα παρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.