Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Καρατζαφέρης αρνείται ότι κατοικεί στην πράσινη πολυκατοικία


Στις αιτιάσεις της ΝΔ περί «συγκατοίκησης» του ΛΑΟΣ με το ΠΑΣΟΚ στην «πράσινη πολυκατοικία» απάντησε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Εάν πιστεύει η Νέα Δημοκρατία ότι αλλάξαμε “χρώμα” πολυκατοικίας να μας το πει για να αποσύρουμε την υποστήριξη μας στους τέσσερις...
Περιφερειάρχες και στους πενήντα Δημάρχους της σε όλη την Ελλάδα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σχολιάζοντας την Κλήτευση Καραμανλή ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι «ο κ. Καραμανλής είναι στο κέντρο των γεγονότων. Είχε ενημερωθεί εγκαίρως και εγγράφως για την εξύφανση των γεγονότων στο Βατοπαίδιο. Πρέπει να έλθει να μιλήσει ως μάρτυρας. Δεν μπορεί να απολαμβάνει ειδικής μεταχείρισης και δεν είναι υπεράνω του Νόμου. Θα τον τιμήσει όλο το Σώμα, όπως αρμόζει στον θεσμικό ρόλο που κατείχε. Η άρνηση του θα δημιουργήσει δεδικασμένο».

«Τα μικροπολιτικά παιχνίδια και οι σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας είναι επικίνδυνα για την Δημοκρατία μας. Δεν μπορεί να αρνηθεί τον ρόλο που επιτάσσει το ύψιστο όργανο της Δημοκρατίας. Αυτό άλλωστε απαιτεί όλη η κοινωνία», κατέληξε. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.