Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Επίσκεψη πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου στο Δημαρχείο της Ν. Αγχιάλου, όπου αντήλλαξε απόψεις με τον Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους,  εκπροσώπους φορέων αλλά και κατοίκους της περιοχής. Η κα Μακρή δεσμεύτηκε ως Δήμαρχος Βόλου να ενσκύψει στα θέματα που αφορούν στη Ν. Αγχίαλο. αφού γεωγραφικά η περιοχή θα αποτελέσει την είσοδο της πόλεως του Βόλου και επιπλέον  πρόκειται για μία αναπτυγμένη τουριστικά περιοχή με μεγάλο θαλάσσιο μέτωπο και συνάμα έναν αστικό ιστό που σφύζει από ζωή. Η Δημοτική Αρχή της Ν. Αγχιάλου  παρουσίασε  στην κα Μακρή τα έργα που έχουν γίνει στον τόπο τους, τα έργα που δρομολογούνται, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, ενώ όλοι  εξέφρασαν την ελπίδα ότι η Ζέττα Μακρή θα σταθεί δίπλα στα αιτήματά τους.  Πάγια θέση της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου είναι ότι όλες οι περιοχές που εντάσσονται στο νέο Δήμο Βόλου θα απορροφήσουν το ανάλογο ενδιαφέρον και την προσοχή τόσο της ίδιας όσο και των συνεργατών της. Η κα Μακρή κατανοώντας την αγωνία των κατοίκων των περιοχών που για πρώτη φορά θα βρεθούν υπό τη σκέπη ενός μεγάλου Δήμου και συναισθανόμενη τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου έχει υποσχεθεί να υπάρχει απόλυτη ισοτιμία στην αντιμετώπιση των θεμάτων κάθε περιοχής. «Όλοι οι πολίτες για μας έχουν ίδια δικαιώματα και ίδιες απαιτήσεις από τον Δήμο και τον Δήμαρχο τους. Έχοντας φροντίσει να επιλέξω άξιους συνεργάτες από κάθε περιοχή  του νέου Δήμου αισθάνομαι έτοιμη να αντιμετωπίσω αυτή τη μεγάλη διοικητική πρόκληση. Θα είμαι δίπλα σε όλους τους πολίτες και στον καθένα ξεχωριστά. Αυτό είναι δέσμευση», δήλωσε η κα Μακρή ολοκληρώνοντας την επίσκεψη της στο Δημαρχείο της Ν. Αγχιάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.