Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλει να παραμείνει στο Υπουργείο δια Βίου, Μάθησης και Παιδείας….

Από olympiadaΕσείς μπορεί να το θέλετε αγαπητή κα Διαμαντοπούλου, αλλά πρέπει να το θέλουν και οι άμεσα εμπλεκόμενοι, δηλαδή οι διδάσκοντες και οι διδασκόμενοι.
Πάντως αν κρίνω από όσα "κρυφακούω στις συζητήσεις του γιου μου με τους φίλους και συνομήλικούς του, έρχεται δύσκολο Φθινόπωρο", κα Διαμαντοπούλου….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.