Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ζέττα Μακρή στην Κοινότητα Μακρινίτσας

Με θερμό χειροκρότημα και δώρα με άρωμα Πηλίου υποδέχτηκαν ατην πλατεία της Μακρινίτσας οι κάτοικοι της Κοινότητας  την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Ζέττα Μακρή. Τόσο ο πρόεδρος Γιάννης Κερασιώτης όσο και οι ντόπιοι αντάλλαξαν απόψεις με την κα Μακρή για το τι μέλλει γενέσθαι για τον τόπο τους, μιας και για πρώτη φορά η Μακρινίτσα θα χάσει την αυτοδιοικητική της αυτονομία ούσα κοινότητα μέχρι σήμερα.  Η Ζέττα Μακρή αφουγκράσθηκε με ενδιαφέρον τις αγωνίες των Μακρινιτσιωτών και διαβεβαίωσε ότι ως Δήμαρχος Βόλου θα δώσει την ανάλογη σημασία στη συγκεκριμένη κοινότητα. «Η Μακρινίτσα είναι ένας τόπος που αποτελεί τουριστική διαφήμιση για το Νομό μας και τώρα που ενσωματώνεται στο Δήμο Βόλου εγγυώμαι προσωπικά  την προσπάθεια  αναβάθμισης της. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα λάβουμε τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται  ώστε  τα όποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά της να αναδειχθούν αλλά και τα όποια ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζετουν οι κάτοικοι της να βρίσκουν λύσεις», τόνισε η κα Μακρή. στους συγκεντρωμένους. 
Φεύγοντας  η κα Μακρή παρέλαβε έναν φάκελο από τον Πρόεδρο της Κοινότητας προκειμένου να μελετήσει σε βάθος τα έργα που είναι σε εξέλιξη στη Μακρινίτσα,  τα έργα που διεκδικούνται, θέματα φυσικών πόρων, δασών, πηγών, πολεοδομικής ανάπτυξης, κτηματικής περιφέρειας, καθώς και έναν χάρτη πολιτικό και γεωφυσικό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η κτηματική περιφέρεια της Μακρινίτσας εκτείνεται σε 65.000 στρέμματα, μεγάλο μέρος της οποίας περιβάλλει η Ν. Ιωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.