Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν συμφωνεί με τον... εαυτό του!!!

Ίδιος ο Γιώργος Μπους ο νεώτερος αυτό το παλικάρι ο Γιώργος Παπανδρέου ο νεότερος. Μερικές φορές δεν συμφωνεί ούτε ο ίδιος με τον εαυτό του!!!

Δεν εξηγείται αλλιώς η δήλωσή του σε Νορβηγικό κανάλι ότι ενώ "Ο Ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του, στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησής μας", είπε στην συνέχεια "αν ήμουν και εγώ απλός πολίτης , θα διαδήλωνα στο δρόμο κατά των μέτρων."

Κάτσε ρε φίλε!!! Τι μας λες; Ότι δεν πιστεύεις στα μέτρα; Ότι είναι άδικα; Ότι δεν θα τα δεχόσουν εσύ ως πολίτης; Δηλαδή τώρα τι είσαι; Ο Μέγας Γαμάω; Δεν είσαι και εσύ πολίτης αυτής της χώρας;

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο άνθρωπος τα έχει χαμένα. Δεν ξέρει τι του γίνεται. Σοσιαλιστής που δεν μπορεί να βρει σοσιαλιστικές λύσεις και διαφωνεί με τα μέτρα που παίρνει... Δεν συμφωνεί ούτε με την πλειοψηφία εδώ που τα λέμε...αφού λέει ότι η πλειοψηφία συμφωνεί με τα μέτρα με τα οποία εκείνος... θα διαφωνούσε αν δεν ήταν αυτός που πρέπει (???!!!) να τα εφαρμόσει!!!

Πιάσε το αυγό και κούρευτο !!! Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!! Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε παστίτσιο!!!

Aπολαύστε το 


http://vaspersview.blogspot.com/2010/09/blog-post_5650.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.