Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Σαμαράς στο εκλογικό κέντρο Ψωμιάδη

Θεσσαλονίκη, τώρα.
Στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, βρίσκεται τώρα ο Αντώνης Σαμαράς, με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα στο πλευρό του.
Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά υποδέχθηκε σήμερα, στις 10 το πρωί, στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Σχετικά με την επίσκεψη ,ο κ.Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την στήριξη και τη συνεργασία. Προσωπικά, είμαι από αυτούς που ενώνουν και δεν διχάζουν. Για μένα, η ενότητα είναι υπεράνω προσωπικών απόψεων και προσώπων». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.