Μήνυμα από το Μαξίμου : Οι “λιποτάκτες” δε θα ξαναδούν το όνομά τους πουθενά

 
Σκληρές κουβέντες λέγονται τις τελευταίες ημέρες στο παρασκήνιο από στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού για όσους αρνήθηκαν να είναι υποψήφιοι στις Περιφέρειες. “Δεν θα ξαναδούν το όνομά τους πουθενά! Θα τους ξεχάσει και ο Θεός…” Αυτές είναι κάποιες από τις εκφράσεις που ακούγονται, πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου. Ο Θεός όμως είναι μεγάλος! ZoomNews

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.