Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Πρετεντέρης : Αν είναι να κερδίζουμε λεφτά, να γίνονται συνέχεια τα υπουργικά συμβούλια στη Θεσσαλονίκη...

Διαβάστε πως αντιμετώπισε το MEGA πριν λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων,  την μετακόμιση της κυβέρνησης στην ΔΕΘ:
- Πανστρατιά του δημοσίου στην ΔΕΘ.
- Για σύσσωμη μετακίνηση της κυβέρνησης μίλησε η Τρέμη.
- Το δημόσιο θα επιβαρυνθεί με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τα έξοδα των κυβερνητικών αξιωματούχων.
- Επικοινωνιακή αστοχία..
- Προσπάθεια σύγκρισης με τα έξοδα επί της Ν.Δ επιχειρεί η κυβέρνηση και διατείνεται ότι θα στοιχίσει το όλο εγχείρημα πιο λίγα χρήματα

Ο  Πρετεντέρης ανέφερε ότι αν είναι να κερδίζουμε λεφτά, να γίνονται συνέχεια τα υπουργικά συμβούλια στη Θεσσαλονίκη....
Υπάρχει κάποιος συμβολισμός ανέφερε ο Χασαπόπουλος, στο ότι δεν πρέπει να γίνονται όλα στην Αθήνα, εξ ου και το υπουργικό συμβούλιο στην Θεσσαλονίκη.


Για να δούμε θα κάνει η κυβέρνηση υπουργικά συμβούλια στην Πάτρα, την Λάρισα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.