"Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είμαστε σε σχιζοφρενική κατάσταση! Άλλα πιστεύουμε άλλα κάνουμε"

Αυτό  δεν ειπώθηκε από τη Ν.Δ. αλλά από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Από τον κ. Χρήστο Μαγκούφη.

Αλλά δεν ήταν ό μόνος που αντέδρασε για το θέμα της περαίωσης, ακολούθησαν και άλλοι ο Φλωρίδης, ο Καρτάλης και ο Γείτονας.

Θέλουμε όμως στο σημείο αυτό να πούμε, ότι δεν μας κάνουν καμιά αίσθηση πλέον αυτές οι δηλώσεις, γιατί δεν απαλλάσσουν τους βουλευτές που αντιδρούν από τη τεράστια ευθύνη που έχουν για το ξεπούλημα της χώρας με την υπογραφή του μνημονίου. Υπογραφή που οι ίδιοι έβαλαν.

Όσο για τις σχιζοφρενικές τάσεις που ανέφερε ο κ. Μαγκούφης, αυτό είναι ένα θέμα που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης..

Αν και είμαι σίγουρος ότι ο μέγας στοχαστής, ταξιδευτής και ο θαυματοποιός πρωθυπουργός, μάλλον θα σας θεραπεύσει με τις ειδικές ικανότητες που διαθέτει.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πιο πάνω βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:

Ο Γιώργος Φλωρίδης,  απευθυνόμενος στον κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι με τη ρύθμιση αυτή βραβεύονται οι φοροφυγάδες και μίλησε για "διαλυμένο φοροεισπρακτικό μηχανισμό". "Αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία πιστοποιεί -υποστήριξε ο κ. Φλωρίδης- ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων. Τώρα φαίνεται ότι όλα τα μέτρα δεν αποδίδουν. Θα επιθυμούσαμε να είστε πιο αποτελεσματικοί. Οι διαλυμένες υπηρεσίες του υπουργείου έχουν αποσυντεθεί τελείως".




Ο Κώστας Καρτάλης ζήτησε να μην προχωρήσει η κυβέρνηση και σε περαίωση αυθαιρέτων. "Η περαίωση είναι μια ατελής διαδικασία. Δεν πρέπει να υπάρχει αμνηστία στους λήπτες εικονικών στοιχείων" υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο Κώστας Γείτονας είπε: "Σίγουρα δίκαιη δεν μπορεί να είναι αυτή η ρύθμιση, γιατί η δίκαιη επιβραβεύει τον συνεπή φορολογούμενο και δεν επιβραβεύει τον φοροφυγά".
"Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είμαστε σε σχιζοφρενική κατάσταση! Άλλα πιστεύουμε άλλα κάνουμε" ανέφερε ο βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης.

Σχόλια

  1. Δεν ειναι τυχαια Το Ποιο Επικαιρο τραγουδι του
    ( Tα ισια αναποδα τα βλεπω )
    ..Μαζωνακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.