Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Η " ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΔΝΤ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Στην έκθεση του για την πρόοδο του «μνημονίου» το ΔΝΤ εκφράζει «την απογοήτευση» του διότι αυτή τη καθοριστική στιγμή για την Ελλάδα, οι «οικονομικές μεταρρυθμίσεις δεν βρήκαν ευρύτερη στήριξη από τα Ελληνικά Πολιτικά Κόμματα…»
Το ΔΝΤ στο οποίο η κυβέρνηση "αντιεξουσιαστών" ΓΑ Παπανδρέου παρέδωσε την εξουσία κατά παράβαση του Συντάγματος, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση των 10 κορυφαίων συνταγματολόγων της Χώρας, αποκαλύπτεται και αποτολμά να ποδηγετήσει την πολιτική ζωή της Χώρας επιτιμώντας τα πολιτικά κόμματα.
Η αφαίρεση των ατομικών δικαιωμάτων, των κεκτημένων και της περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών δεν είναι αρκετά για τους διεθνείς κερδοσκόπους.
Επιθυμούν και την φίμωση των πολιτικών κομμάτων για να ολοκληρώσουν τους στόχους της γεωστατικής πολιτικής τους στην περιοχή του Αιγαίου και της νοτιοανατολικής Μεσογείου, που διέρχονται μέσα από το Καλλικράτη, το μνημόνιο και την «ελεγχόμενη» πτώχευση της Ελλάδος, που σχεδιάζουν οι πιστωτές μας.
Η απαγόρευση πτήσεων των μαχητικών αεροσκαφών και πλόων των πολεμικών μας πλοίων πέραν του 25ου μεσημβρινού από το υπουργείο άμυνας της κυβέρνησης ΓΑ Παπανδρέου είναι ενδεικτική των σχεδίων της υπερκυβέρνησης ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ.
Ο Ελληνικός λαός και οι πολιτικές δυνάμεις που τον εκφράζουν θα αντισταθούν στην ξένη επιβουλή κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Χώρας και των ατομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών

Μανώλης Κ.Κεφαλογιάννης

Σχόλια