Ο Έλληνας του Γιώργου Παπανδρέου...


Μου λένε ότι, εγώ δεν καταλαβαίνω τον Έλληνα, δεν γνωρίζω καλά τον Έλληνα. Αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν εμένα. Διότι δεν γνωρίζουν ότι, εγώ γνωρίζω έναν άλλον Έλληνα. 
Αυτό που μόλις ακούσατε και διαβάσατε είναι απόσπασμα από την 

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Αυτός είναι ο Έλληνας του Γιώργου Παπανδρέου.

Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΑΛΗΤΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΕΥΤΗ - ΑΛΙΕΝ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.