Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δεκαοκτώ Στενογράφοι για την Βουλή !!!

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Γ/2010
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Γ/2010 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με γραπτό διαγωνισμό 18 θέσεων τακτικού προσωπικού κλάδου Στενογράφων κατηγοριών Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης στη Βουλή των Ελλήνων.
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα, τα γενικά και ειδικά προσόντα διορισμού καθώς και τα εξεταστέα αντικείμενα του ως άνω διαγωνισμού έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Σχόλιο:
Κατά τα άλλα δεν γίνονται προσλήψεις.. 
Έχουν παγώσει...
Θα μου πείτε δεν χρειάζεται 18 στενογράφους η Βουλή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.