Εκστρατεία ξεπουλήματος της Ελλάδας

Η κυβέρνηση των δωσίλογων δεν δείχνει μόνο υπερβάλλοντα ζήλο στην «εκτέλεση συμβολαίων θανάτου» εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά και στο γρήγορο ξεπούλημα της Ελλάδας στις διεθνείς μαφίες του χρήματος.
Έχει εκστρατεύσει ο Πρωθυπουργός-πλασιέ για την πώληση των φιλέτων της χώρας.
Το πρωτοσέλιδο της «Ε» είναι αποκαλυπτικό.
Ξεπούλημα επενδυτικών φιλέτων στα Εμιράτα, μετατροπή της χώρας σε Λας Βέγκας, σε «παράσιτο» των διεθνών μαφιών του χρήματος και της μίζας ΚΑΙ…μίζες!!!
Τέτοια ξεπουλήματα και λεηλασίες πάντα γίνονται με γενναίους χρηματισμούς στους πλασιέ: Στους κυβερνητικούς πλασιέ.
Αποκαλύπτει η «Ε»: ...
Μνημόνιο συνεργασίας με την κυβέρνηση του Κατάρ, ύψους 5 δισ. ευρώ, που στόχο θα έχει, μεταξύ άλλων, και την αξιοποίηση και εκμετάλλευση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό αναμένεται να υπογράψει σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τον εμίρη Αλ Θανί.
Ο Παπανδρέου με τον εμίρη Αλ Θανί τον Μάιο στο Μαξίμου Η υπογραφή του μνημονίου θα αφορά τα επενδυτικά σχέδια του κρατικού fund του Κατάρ, Qatar Investment Authority (QIA) που δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς ενέργειας, τουρισμού, ακινήτων και ξενοδοχείων. Στο μνημόνιο δεν θα κατονομάζεται η περιοχή του Ελληνικού, αλλά το fund ενδιαφέρεται πολύ για την «αξιοποίηση» της συγκεκριμένης έκτασης, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά φιλέτα της χώρας.
Λας Βέγκας

Κατά συγκλίνουσες πληροφορίες της «Ε» υπάρχουν σκέψεις για σειρά έργων, όπως «αξιοποίηση» μέρους της παραλίας στο ύψος του πρώην αεροδρομίου, κατασκευή μαρίνας ελλιμενισμού πολυτελών θαλαμηγών, ξενοδοχείου, συνεδριακών κέντρων, πλωτού καζίνου και μικρού αεροδρομίου που θα χρησιμοποιείται από lear jet και ιδιωτικά αεροσκάφη…»

Διαβάστε στη συνέχεια εδώ:

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=23/09/2010&id=205814
ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΡΙΤΕΥΟΥΝ…

Ρεσάλτο 
 

Σχόλια