Τώρα με το ΠΑΣΟΚ, ξεπουλάω σημαίνει αξιοποιώ...

Αυτοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν...
Έχουν εγγράψει συγκεκριμένα ποσά στο μνημόνιο, από την αποκρατικοποίηση-ιδιωτικοποίηση συγκεκριμένων ΔΕΚΟ και μας μιλάνε για αξιοποίηση...
Μάλιστα ο κ. Πεταλωτής, διόρθωσε και τον δημοσιογράφο Μόσχοβα, λέγοντάς του " όπου μιλάμε "είπατε να πουλήσει" σημαίνει αξιοποίηση"
Δείτε τι γράφει η "ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ" για τον ΟΣΕ

Τώρα η "η πώληση ακίνητης περιουσίας / γης και άλλων περιουσιακών στοιχείων" δεν είναι κατά τον κ. Πεταλωτή πώληση είναι αξιοποίηση...
Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;;;
Διαβάστε απόσπασμα της σημερινής ενημέρωσης πολιτικών συντακτών από τον κ. Πεταλωτή , για να μάθετε την διαφορά, πώλησης από αξιοποίηση...


ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Μπορείτε να μου πείτε τότε, τι διαφορά έχετε εσείς από τον κ. Αλογοσκούφη; Όταν εκείνος πουλούσε κρατική περιουσία, λέγατε ότι εκποιεί ασημικά. Τι έγιναν τώρα τα ασημικά, επάργυρα;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Η διαφορά μας είναι θεμελιώδης. Δεν πουλάμε δημόσια περιουσία. Εμείς λέμε: Αξιοποιούμε τη δημόσια περιουσία. Και φυσικά, το πώς αντιλαμβανόταν η Νέα Δημοκρατία την έννοια της δημόσιας περιουσίας και της αξιοποίησης, το έχει αποδείξει με το Βατοπέδι. Άρα, από αυτό και μόνο, αποδεικνύεται ότι δεν έχουμε καμία σχέση. Εμείς, ούτε επιτρέπουμε ούτε θα επιτρέψουμε ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Αλλά, η αξιοποίηση επιβάλλεται, γιατί τείνει και στη διατήρησή της.
 ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Συγνώμη, όταν λέτε δεν πουλάτε, τι εννοείτε; Πώς δεν πουλάτε, δεν έχετε πουλήσει; Το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που πούλησε το ποσοστό του ΟΤΕ, το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που συζητάει να πουλήσει και ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου είπε χθες από τη Νέα Υόρκη ότι θα πουλήσει - ή θα αξιοποιήσει.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Λοιπόν, όπου μιλάμε "είπατε να πουλήσει" σημαίνει αξιοποίηση. Αυτό είναι ξεκάθαρο, με όρους διαφάνειας και είναι πολύ μεγάλη η διαφορά μας από τη Νέα Δημοκρατία.
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τότε, γιατί έσπευσε ο Πρωθυπουργός να κάνει αποτίμηση και να μιλήσει για 270 δις ευρώ; Άρα, έχουν κοστολογηθεί και πάνε για πούλημα. Γιατί είπε ότι με τα 270 δις ευρώ είναι ισοδύναμε με το χρέος που έχει η χώρα.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Αυτό δεν σημαίνει ότι πουλιέται η δημόσια περιουσία. Αν αξιοποιηθεί υπάρχει η εκτίμηση ότι τόσο θα είναι το κέρδος της χώρας.

Σχόλια