Ετοιμάζουν προβοκάτσια κατά Σαμαρά στη ΔΕΘ


Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Αntinews, ετοιμάζεται προβοκάτσια κατά του Αντώνη Σαμαρά στην διάρκεια της παρουσίας του στην ΔΕΘ.
Η κυβέρνηση του Μνημονίου και τα εξαπτέρυγα της είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το επεισόδιο με το παπούτσι, που εκσφενδονίσθηκε κατά του Πρωθυπουργού για «καλωσόρισμα» στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις συνεχείς αποδοκιμασίες ανά την Ελλάδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, κυβερνητικών στελεχών και εν γένει των υποστηρικτών του Μνημονίου. Κάποιοι κύκλοι φαίνεται λοιπόν ότι επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν στημένο «συμψηφισμό».
Θέλουν επικοινωνιακά να περάσουν ψευδώς προς τα έξω ότι η αγανάκτηση του κόσμου είναι γενικώς κι αδιακρίτως κατά πάντων, ακόμη και κατά του Αντώνη Σαμαρά, παρά την αντισυστημική στάση του κόντρα στην μεταπολιτευτική παρακμή και τους υπηρέτες της επί πολλά χρόνια. Στάση που διακινδύνευσε ακόμη και την πολιτική του επιβίωση αλλά που ακριβώς γι’ αυτή επικράτησε κατά κράτος στον αγώνα για την διαδοχή στη ΝΔ.
Η νεοφιλεύθερη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, οι παράδοξοι μνημονιακοί συνεργοί της, το βαθύ ΠΑΣΟΚ και το παρακράτος του,  γνωρίζουν ότι το μεγάλο όπλο του Αντώνη Σαμαρά είναι η συνεπής και επί χρόνια πορεία του κόντρα στο ρεύμα, τα ΟΧΙ που είπε κι η ευθιξία που έχει επιδείξει, ιδιότητα ξένη προς την παχυδερμική πολιτική μας τάξη.
Κυρίως όμως τους ενοχλεί ότι ο Σαμαράς δεν μετείχε στο πάρτυ. Δεν μπορεί κανείς να του χρεώσει το ελάχιστο από την κακή οικονομική πορεία της χώρας και τον ορατό κίνδυνο της χρεωκοπίας και αποτελεί την μοναδική αστική δημοκρατική διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιούργησαν σχεδόν 30 χρόνια κρατικοδιαίτου υπερδανειζόμενου «σοσιαλισμού», που βούλιαξε την χώρα στις προσλήψεις, την διαφθορά  και την γραφειοκρατία αλλά και τα σοβαρά λάθη κι οι αδυναμίες της κυβέρνησης της ΝΔ, που ακολούθησε την πεπατημένη, για τα οποία όμως ο μόνος που σίγουρα δεν ευθύνεται είναι ο νέος Πρόεδρος της.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου λοιπόν, όντας ανίκανη να λύσει τα προβλήματα κι έχοντας τεράστια ευθύνη για την μετατροπή ενός προβλήματος ελλείμματος σε κρίση δανεισμού, μετά την κατασυκοφάντηση της ίδιας της χώρας και την καταρράκωση του ηθικού του Λαού, έχει επιλέξει ως έσχατη κι ανομολόγητη γραμμή άμυνας την ισοπέδωση, το «έλα μωρέ, όλοι το ίδιο είμαστε».
Αυτό, κατά πληροφορίες μας, έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν προβοκάτορες με στημένο επεισόδιο κατά του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Η Ελλάδα όμως είναι μικρή χώρα για να μένουν κρυφές τέτοιες βρωμιές κι ας προσέξουν οι προβοκάτορες και τ’ αφεντικά τους, που σκέφτονται τέτοιες γκοτζαμάνικες μεθόδους, μην πάνε για μαλλί και φύγουνε κουρεμένοι με την ψιλή απ’ τον ίδιο το Λαό.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.