Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ : «Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ»

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Ζέττα Μακρή. Τα έργα υποδομής, οι στόχοι και οι προοπτικές του τουρισμού ήταν τα θέματα, για τα οποία οι δύο πλευρές αντήλλαξαν απόψεις. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων  κ.  Κ. Λεβέντης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  παρουσίασαν  στην κα Μακρή τα δεδομένα την οικονομική κατάσταση  των ταμείων τους,  στα πλαίσια πάντα της γενικότερης οικονομικής ύφεσης που επικρατεί στη χώρα μας και επεσήμαναν την ανάγκη στήριξης των απαιτούμενων πρωτοβουλιών για την προώθηση του τουρισμού στην περιοχή μας. Δεν παρέλειψαν βέβαια να αναγνωρίσουν  στο πρόσωπό της τη μεγάλη συμβολή της από όποιες καίριες θέσεις κατείχε μέχρι τώρα στην τουριστική προβολή του τόπου μας. Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου,  αφού εξήρε τις πρωτοβουλίες της Ένωσης Ξενοδόχων, δήλωσε ότι γνωρίζει πολύ καλά  τη σπουδαιότητα του τουρισμού ως μοχλού ανάπτυξης και ευημερίας της Μαγνησίας και για αυτό άλλωστε  ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί έναν από τους άξονες που στο πρόγραμμά της έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Στη συνέχεια τόνισε πως «Η Μαγνησία και βέβαια ο νέος μεγάλος Δήμος Βόλου που δημιουργείται με τον ΄΄Καλλικράτη΄΄ προσφέρονται για πολλές και διαφορετικές μορφές τουρισμού. Τόσο με το θαλάσσιο όσο και με το ορεινό μέτωπο ο Δήμος Βόλου μπορεί να προβληθεί διεθνώς για την τουριστική του δραστηριότητα. Στην προσπάθεια που κάνετε για όλο και καλύτερη παροχή υπηρεσιών θα είμαι μαζί σας.»
 Η κα Μακρή αναφέρθηκε   και στα καίρια ζητήματα του Χιονοδρομικού Κέντρου και του δρόμου Χανιών – Κισσού, επισημαίνοντας ότι ήρθε η ώρα να προωθηθεί η άρτια λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου  και όχι η απλή συντήρησή του. Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη προώθησης σχεδίου ομαλής λειτουργίας και του δρόμου Χανίων Κισσού έτσι ώστε να διευκολυνθεί η μετάβαση των τουριστών στα χωριά που βρίσκονται γύρω από το Χιονοδρομικό Κέντρο.  Στη συνέχεια η κα Μακρή επεσήμανε ότι είναι αναγκαία η ολοκλήρωσης του σχεδίου παράκαμψης της Αγριάς για να αποφευχθούν τα κρούσματα αδυναμίας διοχέτευσης της κυκλοφορίας προς το παραλιακό μέτωπο, που παρατηρούνται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και προκαλούν τη δυσφορία αλλά και την ταλαιπωρία των πολιτών. Τέλος η υποψήφια Δήμαρχος δήλωσε πως είναι αναγκαία η συστράτευση όλων για τη στήριξη του τουρισμού που δυστυχώς χωλαίνει από καθυστερήσεις, αναβολές, ματαιώσεις, υπεκφυγές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.