Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Εμείς εκλαμβάνουμε την πρόταση του κ. Μπουτάρη ως αστείο.

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Εμείς εκλαμβάνουμε την πρόταση του κ. Μπουτάρη ως αστείο. Πάντως κατά τη διάρκεια της προεκλογική περιόδου δεν πρέπει να λέγονται αστεία διότι τα θέματα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ σοβαρά και πρέπει να τα αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με καθαρότητα, με ειλικρίνεια και με σοβαρότητα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.