Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Από το: "Οι φόροι είναι θείο δώρο" στο "Ο φόρος είναι αλληλεγγύη"...

Όπως έγραφε το εξαιρετικό ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ πριν λίγο καιρό:

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Πρόντι και μέλος της πρώτης Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας Τομάζο Σκιόπα που προσλήφθηκε ως οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού κατόπιν σύστασης της Διαμαντοπούλου και του Πολεμαρχάκη είναι γνωστός για την ιστορική φράση του
“οι φόροι είναι θείο δώρο”.
Φαίνεται ότι οι συμβουλές του Τομάζο Σκιόπα έπιασαν, μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόπο.
Εξ ου και οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού: 
"Ο φόρος για αυτή την κυβέρνηση δεν είναι χαράτσι, είναι αλληλεγγύη.."
Μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης
Ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου τόνισε εξάλλου στην εισαγωγική του τοποθέτηση: «Ο φόρος για αυτή την κυβέρνηση δεν είναι χαράτσι, είναι αλληλεγγύη, γιατί οι φόροι με αυτή την κυβέρνη σησημαίνουν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε εκεί όπου πρέπει. Θα πάνε για να στηρίξουν περισσότερο εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που το έχουν ανάγκη,όπως βεβαίως και μια αναπτυξιακή διαδικασία». ( ΤΟ ΒΗΜΑ)

Μπράβο Γιώργο..

Είσαι καλός μαθητής

1 σχόλιο:

  1. Τον Γιώργο Παπανδρέου άμα τον βάλεις να κυβερνήσει την ΣΑΧΑΡΑ είναι ικανός να μην αφήσει ούτε έναν….. κόκκο άμμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.