Αναζητείται η αλήθεια μιας καμένης επιταγής!

Πέρασε και τούτο το καλοκαίρι και ευτυχώς δεν είχαμε φωτιές, δεν είχαμε θύματα, δεν είχαμε καταλογισμό ευθυνών δεν είχαμε δάκρυα και υποσχέσεις. Μπράβο σε όλους που με τον δικό τους τρόπο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και δεν ζήσαμε τα γεγονότα άλλων εποχών. Όμως , επειδή ξεχνάμε εύκολα τα δάκρυα και τον πόνο και πάνω από όλα τις υποσχέσεις, τώρα που λήγει η θητεία της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ηλείας, θα ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκείνη η πράσινη επιταγή που έδωσε τότε ο πρωθυπουργός δια χειρός Ραγκούση στον νομάρχη Ηλείας.
Τι απέγινε άραγε εκείνη η επιταγή του 1 εκατ ευρώ; Διατέθηκε ,εισπράχθηκε , έγιναν όσα συμφωνήθηκαν τότε με το ΠΑΣΟΚ και αν ΝΑΙ, ας μας τα πουν να τα γράψουμε, να τους δώσουμε κι εμείς τα συγχαρητήρια μας που η επιταγή του πρωθυπουργού, τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπιασε τόπο. Να πούμε μπράβο που επιτέλους ένα κόμμα δεν κάνει τα λεφτά του , τα λεφτά του Έλληνα φορολογουμένου , αφίσες και σποτάκια, αλλά τα δίνει για κοινωνικούς σκοπούς και από την άλλη οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης β βαθμού μπορούν έτσι να παράγουν έργο έξω από τα γνωστά καλούπια των μανδαρίνων της εξουσίας.
Ρωτάμε καλοπροαίρετα και με περισσή αγωνία, όχι για να καταλογίσουμε ευθύνες αν δεν έχει γίνει κάτι αλλά για να αποδώσουμε εύσημα αν έχει γίνει. Ας μας απαντήσουν πρώτα το ΠΑΣΟΚ, ρωτώ αν θυμάμαι καλά τον 4ο γραμματέα, μέχρι σήμερα τι έχει γίνει; Και φυσικά δεν έχει ευθύνες ο Καρχιμάκης για το παρελθόν της υπόθεσης , όμως οφείλει να ενημερωθεί αρμοδίως και να ψάξει τι έχει γίνει, γιατί η υπόθεση κάπου μου φαίνεται έχει βαλτώσει και όταν βαλτώσει ένα θέμα παράγει ευθύνες και ο πρωθυπουργός δεν είναι από εκείνους που συγχωρεί όσους τον εκθέτουν αν τον έχουν εκθέσει. Ο Γιώργος όταν λέει κάτι το εννοεί και θέλει να υπάρχει αποτελεσματικότητα Γι αυτό ο Μιχάλης οφείλει να το ψάξει. Για φαντάσου να μην έχει γίνει τίποτα και να το μάθει ο Γιώργος. Τότε με το δίκιο του θα εκραγεί. Επίσης οφείλει και ο νομάρχης Ηλείας, να ενημερώσει για το τι έχει συμβεί, ούτως ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος γι αυτή τη σοβαρή πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, που τότε χαιρετίστηκε από όλους. Ευχής έργο θα είναι να έχουν τελειώσει όλα με τον καλύτερο τρόπο.
(Το Παρόν)
 

Σχόλια