Επιτέλους …τέλος στην κυβερνητική λιτότητα!

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Με ανακούφιση πληροφορούμαι την απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει με 48μελές σχήμα σε εκλογές. Καλώς δεν κράτησε ο πρωθυπουργός ούτε αυτήν την προεκλογική του υπόσχεση για «λιτό, ευέλικτο και επιτελικό σχήμα». Δεν είναι δυνατόν να οδηγηθεί η χώρα από την ανάγκη - και όχι φυσικά από τον ίδιο - σε εκλογές με λιτό κυβερνητικό σχήμα. Έπρεπε να δώσει το σύνθημα ότι η λιτότητα βρίσκεται στο τέλος της, καθώς τώρα χαράζει μια νέα εποχή. Η εποχή της αφθονίας. Έτσι, σημειολογικά, από σήμερα μπαίνουμε στον αστερισμό τον πληθωρικών οργάνων της πολιτείας.
Πάρε κόσμε υπουργούς, υφυπουργούς, συμβούλους και παρασυμβούλους να έχεις να πορεύεσαι. Να σχολιάζεις και να σκανδαλίζεσαι! Πάρε και άλλους actors στην πολιτική σκηνή! Ζήτω το θέαμα και η παραπολιτική, καθώς η πραγματική πολιτική μπορεί....
να περιμένει το ΠΑΣΟΚ να βρει τον τέταρτο δρόμο του, η ΝΔ ένα καινούργιο Καραμανλή, το ΛΑΟΣ θέση σε μια κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης, το ΚΚΕ θέση στα βιβλία της αρχαιολογίας της πολιτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ να βρει τρόπο να ανοίξει το κλουβί με τις τρελές, η Ντόρα τον νέο γερμανό της και ο Κουβέλης τα ποσοστά του Λεωνίδα.

Μέχρι τότε θα ζούμε large καταστάσεις και ....η συνέχεια στο Ακτιβιστής

http://citypress-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_08.html

Σχόλια

  1. Είδε ο Παπανδρέου ότι δεν τα βγάζει πέρα,διότι δέχεται πόλεμο από το παλαιό ΠΑΣΟΚ,για την ανικανότητα των νέων συνεργατών του,και αποφάσισε να βάλει πολλά στελέχη σε κυβερνητικούς θώκους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.