Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Αμέσως να παρθούν μέτρα για να σωθούν οι επιχειρήσεις

Με την άποψη του Αντώνη Σαμαρά ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει δημοσιονομική ευταξία, χωρίς να υπάρξει ταυτόχρονα και ανάπτυξη, συμφώνησε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας Δημήτρης Ασημακόπουλος.
«Δημοσιονομική ευταξία και ανάπτυξη είναι οι δύο όψεις ενός νομίσματος» τόνισε, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ., ο κ. Ασημακόπουλος. «Γι’ αυτό, πρέπει αμέσως να παρθούν μέτρα, για να σωθούν οι επιχειρήσεις τώρα, σήμερα. Έτσι ώστε να υπάρξει αύριο. Να υπάρξουν καλύτερες επιχειρήσεις για το αύριο. Αλλά, για να γίνει αυτό, πρέπει να έχουμε τις επιχειρήσεις του σήμερα» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, ο οποίος τόνισε στον κ. Σαμαρά πως η πραγματική οικονομία, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις λυγίζουν επικίνδυνα κάτω από τη σημερινή κατάσταση.
Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σχεδιάζει να ανακοινώσει ένα πακέτο τριών δισεκατομμυρίων ευρώ για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και ερωτηθείς εάν θα ήταν ικανοποιημένος από μια τέτοια κίνηση, ο κ. Ασημακόπουλος απάντησε:
«Όλα αυτά τα μέτρα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκεί να είναι γρήγορα, να μην έχουν γραφειοκρατία, έτσι ώστε να γίνουν, το συντομότερο δυνατόν, αποδεκτά από τις επιχειρήσεις».

http://www.apogevmatini.gr/?p=94150

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.