Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Διαβάσαμε το status  στο facebook του βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ.Μιχάλη Κατρίνη που αναφέρει τα εξής:

"Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη "Νέα Μεταπολίτευση"

που επικαλούνται όλοι ...όμως με νέα υλικά,  νέες ιδεές, νέα πρόσωπα."

Κι όπως είχε πει και ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς :

"Καλούμαστε να εργαστούμε για μια νέα Μεταπολίτευση, 

που να βάζει τέλος στο χρεοκοπημένο παρελθόν και να 

εγγυάται μια νέα πορεία Προοπτικής και Ελπίδας, για 

όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες".

Επίσης ο Πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς έχει δηλώσει 

για την επιλογή Κικίλια που τόσο μεγάλη κριτική του ασκήθηκε

"
Η επιλογή Κικίλια ικανοποιεί ένα πιεστικό αίτημα της κοινωνίας για νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Εγώ έκανα το χρέος μου. Από εδώ και πέρα το λόγο έχουν οι πολίτες"
Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε πως θα ψηφίσουν  οι νέοι άνθρωποι βλέποντας το βάλτο που έχει σκεπάσει το σημερινό πολιτικό σύστημα και την αποστροφή που τους έχουν δημιουργήσει προς την πολιτική. Θα κάνουν την έκπληξη ή θα συνεχίσουν να πριμοδοτούν αυτούς που μας έφεραν ως εδώ.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα: ΠΥΡΓΟΣ NEWS: Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/09/blog-post_6822.html#ixzz10kMQEFiy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.