Η υποψηφιότητά μου αποσκοπεί και στο να ενώσει και να συμβάλλει στην ενεργοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης μας.


Βόλος, 7 /9 /2010

ΔΗΛΩΣΗ ΖΕΤΤΑΣ Μ. ΜΑΚΡΗ

Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα η απόφαση του προέδρου της Ν.Δ κ. Αντώνη Σαμαρά να μου εμπιστευθεί τη διεκδίκηση του Δήμου Βόλου. Όχι μόνο γιατί οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου αποτελούν μία σημαντική πολιτική αναμέτρηση. Αλλά κυρίως γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βόλος και η Μαγνησία είναι εκρηκτικά και η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη από λύσεις ΤΩΡΑ, για να αναπνεύσει. Για το λόγο αυτό, η υποψηφιότητά μου αποσκοπεί και στο να ενώσει και να συμβάλλει στην ενεργοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης μας.
Γνωριζόμαστε μεταξύ μας, όλοι όσοι έχουμε συνδέσει τη ζωή και την επαγγελματική μας πορεία με τις αγωνίες αυτής της περιοχής και δεν έχει νόημα να αναλωθώ σε προσωπικές αναφορές. Άλλωστε αυτό που χρειαζόμαστε είναι η συλλογική προσπάθεια με τη συστράτευση όλων όσοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να προσφέρουν στον τόπο μας μέσα από την αυτοδιοίκηση. Αυτό που μας ενώνει είναι πολύ ισχυρό, γιατί έχει να κάνει με το μέλλον των παιδιών, που γεννήθηκαν σ΄ αυτήν την όμορφη πόλη και έχουν δικαίωμα να ζήσουν εδώ με αξιοπρέπεια και δυνατότητες δημιουργίας. Η μάχη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Βόλο δεν θα τελειώσει τον Νοέμβριο μαζί με τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Μόλις τότε θα ξεκινήσει.

Σχόλια