Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ανασχηματισμός για τα κάλλη της ξαδέρφης του υπερυπουργού!


Τελικά μην ακούτε τίποτα, ο ανασχηματισμός έγινε αποκλειστικά και μόνο για τα κάλλη της ξαδέρφης του υπερυπουργού.
Τι και αν ο λαός και ιδιαίτερα οι μισθωτοί και συνταξιούχοι πληρώνουν την οικονομική κρίση, η νέα κυβέρνηση, που μας σέρβιρε χθες το βράδυ ο ΓΑΠ, δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Πενήντα άτομα περιλαμβάνει το νέο υπουργικό συμβούλιο, αν αναλογιστούμε ότι όλοι αυτοί χρειάζονται γραφεία, γραμματείς, φαρισαίους και άλλους παρατρεχάμενους το κόστος πάλι εμείς οι ίδιοι θα το πληρώσουμε.
Αχ δύσμοιρε ελληνικέ λαέ όλα για το καλό σου γίνονται.
Μέχρι και η Μιρέλλα έγινε υπουργός, ο Ρόβλιας σταμάτησε τα ρουσφέτια, ο Ρήγας έλυσε το πρόβλημα μεταφοράς των ασθενών με τα ψαροκάικα στις Κυκλάδες (από δω και πέρα θα μεταφέρονται αποκλειστικά και μόνο με κανό), οι υπουργοί του Σημίτη δεν θα ξανακάνουν λαμογιές (το ορκίστηκαν στο ποδήλατο του ΓΑΠ) και όλοι εμείς τρισευτυχι(ε)σμένοι θα τρέξουμε να υποστηρίξουμε τους περιφερειάρχες και δημάρχους του μνημονίου.
Άντε στον επόμενο ανασχηματισμό να τους εκατοστίσουμε!!!
(parospress)


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/09/blog-post_07.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.