Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΚΟΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λάρισας

" Ο Αγώνας ξεκίνησε.
Είναι λίγο διαφορετικός από αυτούς που σας έχω συνηθίσει. Δεν κρατάει μόνο 40 λεπτά και δεν σας θέλει απλούς θεατές. Τώρα πρέπει να σουτάρεις ...... ΚΙ ΕΣΥ"

Ξεκίνησε ο αγώνας και μάλιστα πολύ δυνατά για τον Θοδωρή Λιάκο, ο οποίος είναι δραστήριος, αγαπητός και έχει παντού μόνο φίλους. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.