Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Καλόμαθε η γριά στα σύκα

Casus belli το δεύτερο μνημόνιο.
Τώρα τελευταία ακούμε πολλά παπαγαλάκια, είτε τροϊκανά, είτε κυβερνητικά, είτε δημοσιογραφικά να μας προετοιμάζουν για νέο μνημόνιο και για μετά το 2013 και μέχρι το 2020. Στο χωριό μας λένε «καλόμαθε η γριά στα σύκα». Είδαν λοιπόν οι ξένοι πάτρωνες και τα εδώ τσανάκια τους ότι ο λαός δεν αντιδρά με τίποτα και θεωρούν καλό να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους με τα τροϊκανά δάνεια εις «υγείαν του κορόιδου».

Εμείς από αυτό εδώ το blog λέμε σε καθέναν που σκέπτεται κάτι τέτοιο, ερήμην του λαού, ότι απλά αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Μια φορά το ΠΑΣΟΚ μας κορόιδεψε και υφάρπαξε την ψήφο του 44% του εκλογικού σώματος με πολιτική απάτη, ρίχνοντάς μας στο ΔΝΤ, στα νύχια της Τρόικας, στον διεθνή εξευτελισμό και την εσωτερική εξαθλίωση. Άλλη φορά δεν πρόκειται να υπάρξει για κανέναν. Αν δεν γίνει δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός, φοβούμαστε ότι δεν μένει άλλη διέξοδος στο λαό από την επανάσταση. Οποιοδήποτε νέο μνημόνιο ερήμην του λαού είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει για την κοινωνία casus belli.

Εξάλλου, αφού η θητεία του..... http://apneagr.blogspot.com/2010/09/blog-post_4335.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.